Vind je zingen leuk, zoek je een gezellig koor dat onder leiding staat van een professionele dirigent, kom dan in september en oktober zes keer met ons mee zingen. We organiseren in die periode een z.g. projectkoor, een afgeronde periode waarin je een aantal liedjes leert, afgesloten met een zangavond in het witte kerkje in Odijk.
In ons koor hebben we alle stemgroepen (sopranen, alten, tenoren en bassen). Muziek kunnen lezen is handig maar zeker niet noodzakelijk. Op de website staan voor alle stemmen oefenpartijen ingezongen.

Ons repertoire is breed. Zowel muziek uit renaissance en barok als lichtere muziek (swingende muziek, wereldmuziek, modern klassiek of hoe je het ook wilt noemen).

Plezier maken en samen genieten staan voorop.
Als je nieuw bent in Bunnik is het bovendien een leuke manier om mensen te leren kennen.

We oefenen elke donderdagavond van 20.15 tot 22.00 uur in de Barbaraschool in Bunnik

Wil je een indruk krijgen van het koor en het repertoire, kijk en luister dan op onze website: www.cantarebarbare.nl

De kosten voor deelname bedragen 35 euro.
De data: 15, 22 en 29 september; 6, 13 en 20 oktober.
Voor meer informatie kun je bellen met de dirigent: Elly Veldhuizen 030-6571008. Mailen kan ook: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bijlagen
Download this file (flyer koor definitief_20220624.pdf)Flyer koor 2022M09-M10[Projectkoor september en oktober 2022]138 kB